PB: De 3-kes nieje stiel

Wie idder jaor kump De 3-kes rond 11-11 oét eure zomerslaop... Vanaaf noow laote weej weer van ôs huure.
Dit doon weej o.a. mit 'n persberich. Laes heej onder 't hiele persberich in 't 'Neerlands'

Het jaar 2011 is door De 3-kes aangegrepen om het roer om te gooien. Achter de schermen is er
hard gewerkt om vernieuwingen door te voeren. Met name internet gaat een zeer belangrijke rol
spelen.

Op 11 november start het achtste carnavalsseizoen voor De 3-kes. Onder het motto 'Same mit ôzze
Dre(ej)' gaat het gezelschap het komende carnaval tegemoet. De drie gaat een prominente rol spelen de
komende maanden. Op verschillende manieren komt deze terug in de campagne-uitingen. Daarnaast wordt
de drie ook daadwerkelijk meegenomen als De 3-kes op pad gaat. Carnavalisten kunnen met 'Dre(ej)'
op de foto en maken daarmee kans op een leuke prijs. Alle foto's komen op de website te staan.

De geheel vernieuwde website wel te verstaan. Vanaf 11 november is de nieuwe website te bewonderen via www.de3kes.nl. Naast de website wordt er actief ingezet op social media als hyves, linkedin, youtube en twitter.
Er zijn al een groot aantal volgers die via deze media door De 3-kes op de hoogte worden gehouden over de laatste ontwikkelingen. Via het eigen youtube kanaal kan er gekeken worden naar filmpjes die De 3-kes de afgelopen jaren heeft gemaakt.

Op 11 november gaat ook De 3-kes radio weer online. Het succes van vorig jaar verdiend namelijk een vervolg. Nieuw is dat het radiostation ook te beluisteren is via de mobiele telefoon. Zo wordt het nog makkelijker om te luisteren naar het joeksstation van groot Venlo. De 3-kes Narrebal is ook opnieuw in de steigers gezet. Het concept van de avond is veranderd. Er wordt een spetterend programma geboden met een unieke act; 'de joeksige piano's'. Tijdens de avond is het mogelijk carnavalsliedjes aan te vragen. Deze bijzondere act wordt voor het eerst op het podium gebracht en mag je dus zeker niet missen.

De kaartjes voor De 3-kes Narrebal zijn vanaf 11-11 te koop voor een tientje en zijn te koop via onze nieuwe website. Koop je kaartje dus lekker makkelijk vanuit je luie stoel. Daarnaast gaan Berden mode, rijsschool Ruud Rutten en rijschool Jan Christis kaarten weggeven voor De 3-kes Narrebal van zaterdag 29 januari 2011. Er mag dus wel gesteld worden dat De 3-kes klaar is voor de toekomst.

 


 

Steur ein reactie

 
 
 
 
Schriéf dich in!
Schriéf dich in veur ôzze niejsbreef: